Nakon dvije godine u Celju ponovno se održava profesionalni sajam auto, moto i logistike, gdje ćemo prisustovati i mi! Sajmovi na području automobilske industrije, motocikla, transporta i logistike na Celjskom sajmu donose najnovije trendove i inovacije.

S velikim brojem istaknutih robnih marki, koje ove godine broje preko 300, jedini i najveći takav sajam u Sloveniji donosi nezaboravno iskustvo kako profesionalcima tako i drugim entuzijastima vozila i dodatne opreme.

Na 21. sajmu automobila i održavanja prikazat će se sva oprema za automehaničare, autolakirere, automehaničare, vulkanizatore, autoelektroniku, auto-dijelove, motorna i prijenosna ulja, mjeriteljska rješenja, autokozmetika, ručni i specijalni alati, dijagnostika, kompresori i ostala oprema.

11. sajam komercijalnih vozila i logistike prikazat će modernu flotu srednjih i teških teretnih vozila, dostavnih vozila, autobusa, prikolica i poluprikolica, specijalnih i komunalnih vozila, dizala i podizne platforme te sve što pripada; od guma i goriva do navigacijskih i telekomunikacijskih sustava koji nude najnovija informacijska rješenja. Na sajmu će biti predstavljena i logistička rješenja; skladišne ​​usluge, automobilska logistika, carinska rješenja, … Neće nedostajati ni svi trendovi niti novosti za entuzijaste motociklizama.

Na 13. Moto Boomu moći ćete vidjeti motocikle, enduro motocikle, skutere, quadove, pronaći svu opremu za motocikle i sve ostalo što pripada motociklizmu.

Naš tim SESTAVI TLA prikazat če vam NOVE TRENDOVE PODNIH OBLOGA za garaže i mehaničke radione. Sa zadovoljstvom vas pozivamo u halu L, salon broj 35. Uz dobrodošlicu dajemo vam besplatne poslovne kupone, koji služe kao ulaznica za jednokratni posjet na sajmu. Besplatnu kartu možete dobiti tako da nas kontaktirate na info@sestavi-tla.si  ili nazovete na broj 051 487 424. Vidimo se uskoro u Celju!