Industrijske podne obloge

R-Tile paleta industrijskih uklopnih podnih pločica bolje je rješenje od epoksija/smole.

Proizvedene u UK-u od izdržljivog PVC-a, R-Tile industrijske uklopne podne pločice isplative su, robusne i izdržljive podne pločice koje su posebno osmišljene za područja na kojima se neprestano upotrebljavaju viličari, paletari i skladišni regali.

R-Tile industrijske podne obloge zahtijevaju minimalno održavanje, a izvrsna su protuklizna rješenja, smanjuju umaranje i otporne su na udarce.

Zašto odabrati industrijske podne obloge?

Naše industrijsko rješenje za podove ima jedinstven, robusniji i superiorniji spoj repa golubice koji omogućuje brzu i jednostavnu ugradnju. Ovaj jedinstveni golub rep pridružiti također nudi gotovo besprijekoran pod kada je instaliran.

R-Tekovi industrijski proizvodi za podove mogu se koristiti za pokrivanje neravnih, vlažnih i prašnjavih podloga s malo ili bez podnaslovne pripreme. Ako vam je potrebna industrijska podne pločice – naša rješenja pružaju sigurnu, izdržljivu i vrlo isplativu opciju.

Bilo da posjedujete skladište, tvornicu ili drugo industrijsko vlasništvo – neodobičavanje podnih pločica je potrebno.

Razvoj

Industrijski raspon pločica razvijen je imajući na umu potrebe više sektora industrije. Naš istraživački i razvojni tim unaprijedio je naše teške pločice sa značajkama kao što su proklizavanja i kemijska otpornost na čelu svoje sposobnosti.

Podrška i tehnička pomoć

Isporučujemo jednostavne vodiče za čišćenje, kao i širok raspon videozapisa kako bismo pomogli našim klijentima i izvođačima podova da iz prve ruke vide kako se to radi. Uz službu za korisnike ogroman faktor želimo osigurati pozitivno putovanje kupaca, a nudimo i stalnu podršku s našim tehničkim prodajnim timom.

Alternativa Epoxy podovima i industrijskim smolama

R-Tile asortiman proizvoda odlična je alternativa epoksidnim smolama i poliuretanskim podovima. Saznajte prednosti ugradnje isprepletenih podnih pločica preko epoksidnog poda smole .

Jamstva za radionice

Veliki industrijski radionički prostori mogu biti glasni i teško zaštititi ispuštanje velikih predmeta kao što su alati. Naše rješenje za podove nudi smanjenje zagađenja bukom i zaštitnu površinu tako da se skupi alati kao što su bušilice i drugi predmeti mogu zaštititi od uobičajenih padova u prometnom radnom okruženju.

Glavne prednosti

Aplikacija

Pogledajte našu instalaciju i galeriju aplikacija kako biste imali ideju o izgledu i sposobnosti našeg asortimana za vaš sljedeći projekt podova.

Galerija instalacija

Koristi se za industrijske podne pločice

Skladišta – Skladišta su važan prostor za osiguravanje visoke sigurnosti i trajnosti zbog velikog volumena robe koja prolazi kroz njih

Tvornice – Bilo da vaša tvrtka proizvodi beton, igračke ili sportske proizvode, vrlo izdržljiv pod je neodostaljiv

Garaže – Naš asortiman teških industrijskih podnih pločica savršeno je tlocrtno rješenje za komercijalne ili stambene garaže

Poslovni prostori – Naše podne pločice nude izvrsna anti slip svojstva što ih čini sigurnim i idealnim rješenjem za podove za prometna maloprodajna okruženja, s visokim stopama prometa

Opcije podnih obloga za industrijske podove

Teksturirane podne obloge - Dovetail interlock
Rebraste podne obloge - Dovetail interlock
Studded podne obloge - Dovetail interlock