Podne obloge za garaže i radionice

R-Tile paleta uklopnih podnih pločica za garaže i radionice savršeno je rješenje za podove komercijalne ili stambene garaže.

Garažne uklopne podne pločice jednostavno se postavljaju i održavaju, otporne su na udarce što ih čini pogodnim podnim oblogama u užurbanim radnim okruženjima.

Sve R-Tile podne obloge u vidu pločica imaju ocjenu protukliznosti R10, usporavaju gorenje i osiguravaju izvrsnu razinu postavljanja i smanjenja buke i prašine.

Sve R-Tile podne pločice su CE certificirane i uspješno postavljene u mnogim kućnim i komercijalnim garažama i radionicama.

Garažne in delavniške površine​

Po čemu je R-Tile podna obloga drugačija?

R-Tile sustav isprepletenih podova projektiran je imajući na umu visok promet i trajnost. Naš interlock je nagrađivan i sada se prodaje širom svijeta kao vijest o njegovoj kvaliteti, a mi ih proizvodimo posljednjih 20 godina.

Naši podovi garaže i radionice dizajnirani su da izdrže teška opterećenja i predmete kao što su dizalice motora i strojevi kako bi se osiguralo da s vremenom ne oslabi. S markama kao što su Jaguar i Landover koji koriste naše rješenje za podove u svojim tvornicama i komercijalnim garažama, to vam daje predodžbu o vrsti standarda kvalitete koje naše pločice zadovoljavaju.

Naš tim nudi pomoć i savjete kako bi pronašli našim klijentima savršenu debljinu i najisplativo rješenje za podove u garaži za njihove potrebe za garažom i radionicom. Ne nudimo samo jednu debljinu i završnu obradu naporno smo radili u razvoju cijelog našeg asortimana kako bismo našem kupcu dali R-Tile koji će zadovoljiti njihovu specifikaciju, dajući mu daleko šire prednosti od betonskih podova.

Trajnost

Trajna sposobnost industrijskih i komercijalnih podnih pločica R-Tile da se bave velikim strojevima kao što su podizanje automobila i točke pritiska kao što su dizalice, razlikuje ga od konkurenata.

Ocjena proklizanja

Ocjena naših podova u radionici čini ga savršenim za bilo kakve potrebe za prolijevanjem i kemijskom rezistencijom i ne znači rizik za zdravstvene i sigurnosne standarde.

Čista moderna završna obrada

Čista i moderna završna obrada koja donosi svjetlo i najsuvremeniji izgled u vašu garažu znači da je podovi radionice R-Tile savršeni za projekte u rasponu od užurbane radionice do klasičnog salona za kolekcionare automobila.

Jamstva za radionice

Radionice i garaže mogu biti glasne i teško ih je zaštititi od teških predmeta. Naš pod nudi smanjenje zagađenja bukom i zaštitnu površinu tako da se mogu zaštititi skupi alati kao što su bušilice i drugi predmeti.

Glavne prednosti

Aplikacija

Pogledajte našu instalaciju i galeriju aplikacija kako biste imali predodžbu o izgledu i sposobnosti R-Tile u brojnim radionicama i garažama diljem Velike Britanije i šire.

Galerija instalacija

Alternativa Epoxy podovima

Isprepletene pločice odlična su alternativa premazima poda garaže kao što je epoksidna boja. Epoksi premazima treba dugo vremena da se izliječe i teško ih je instalirati na neravne podloge, dok je R-pločice raspon pločica lako instalirati i održavati u različitim postavkama.

Saznajte više informacija o prednostima isprepletenih podova u odnosu na epoksidne podove.

Opcije podnih oblog za radionice

Teksturirane podne obloge - Dovetail interlock
Rebraste podne obloge - Dovetail interlock
Studded podne obloge - Dovetail interlock