Podne obloge za skladišta

R-Tile paleta uklopnih podnih pločica za tvornice i skladišta ima jedinstveni sustav utora “lastin rep” koji omogućuje brzo i jednostavno postavljanje.

Taj sustav utora “lastin rep” svojstven je paleti R-Tile i pruža mnogo izdržljiviji i trajniji spoj koji ostaje snažan i ima bolji učinak što je stariji.

Uklopno rješenje podnih obloga može se upotrijebiti za prekrivanje neravnih, vlažnih i prašnjavih podloga uz malo ili bez ikakve pripreme podloge.

Paleta barv

Obrađuje teške strojeve

R-Tile asortiman razvijen je imajući na umu potrebe više sektora industrije. Naš istraživački i razvojni tim unaprijedio je naše proizvode sa značajkama kao što su proklizavanje i kemijska otpornost na čelu svoje sposobnosti. Od proizvodnje do ugradnje naši proizvodi dizajnirani su za jednostavnu ugradnju i još lakše održavanje. U područjima kao što su podovi tvornice visokog prometa površina mora biti u stanju izdržati teške strojeve, a istovremeno ponuditi jednostavno rješenje za čišćenje.

Otporne

Isporučujemo jednostavne vodiče za čišćenje, kao i videozapise kako bismo pomogli našim klijentima da iz prve ruke vide kako se to radi. Uz službu za korisnike ogroman faktor želimo osigurati pozitivan put kupca, a također nudimo stalnu podršku s našim tehničkim prodajnim timom ako naši kupci imaju bilo kakvih daljnjih pitanja ili trebaju pomoć pri instalaciji ili održavanju. Naručite uzorke sada da biste vidjeli kako R-Tile podovi mogu raditi za vas.

Certificirano i pouzdano

Veliki prostori radionica mogu biti glasni i teško zaštititi ispuštanje velikih predmeta kao što su alati. R-Tile nudi smanjenje zagađenja bukom i zaštitnu površinu tako da se skupi alati kao što su bušilice i drugi predmeti mogu zaštititi od uobičajenih padova u prometnom radnom okruženju.

Glavne prednosti

Aplikacija

Pogledajte našu instalaciju i galeriju aplikacija kako biste imali predodžbu o izgledu i sposobnosti podova skladišta R-Tile.

Galerija instalacija

Mogućnosti podnih obloga u skladištu

Teksturirane podne obloge - Dovetail interlock
Rebraste podne obloge - Dovetail interlock
Studded podne obloge - Dovetail interlock