Garažne podne obloge naspram epoksija

Epoksi je popularno rješenje za garažne podove. Godinama je epoksi bio popularan izbor za prikrivanje ružnih mrlja i davanje drukčijeg izgleda betonu. Međutim, mnogi smatraju da je epoksi skuplji, teži za održavanje i lošiji od zaštite koju pružaju garažne podne obloge. U slučaju oštećenja i potrebe za popravkom, popravak može biti vrlo skup i zahtijevati rad stručne osobe zato što je epoksi potrebno ponovno postaviti. Isto tako epoksi se isporučuje samo s dvije do tri godine jamstva, i to samo ako ga postavlja stručna osoba. Čak i u slučajevima kada je ta vrsta poda pokrivena doživotnim ograničenim jamstvom ili jamstvom od 7 do 15 godina, pozvani smo radi potreba održavanja kad pod postane neugledan uslijed trošenja i korištenja tijekom vremena.

Poenta.  Epoksi ne štiti.

Kada je u pitanju zaštita, dvoboj između garažnih podnih obloga i epoksija nepravedan je. Epoksi je tanak sloj na vrhu betona koji uistinu ne štiti pod od oštećenja. Od mrlja do pukotina u betonu, epoksi podovi mogu se oštetiti u bezbroj situacija nakon postavljanja. Naše podne obloge pristaju na izazov i premašuju očekivanja. Naše su podne obloge robusne s visinom do .75″ (do 1,9 cm) kako bi zaštitile vaš pod od oštećenja.

Postavljanje i održavanje

Za razliku od epoksi podova, naše podne obloge ne zahtijevaju višednevni slojeviti postupak postavljanja, u samo nekoliko sati garažu standardne veličine može obložiti gotovo svatko. Uz Swisstrax obloge uvijek ćete imati prekrasan pod koji je lako postaviti i čistiti. Naše obloge zahtijevaju minimalno održavanje, koristite li se crijevom ili peračem pod tlakom, vaše će obloge izgledati sjajno godinama.

Usporedba garažnih podnih obloga i epoksija

ZNAČAJKE SWISSTRAX EPOKSI POD
15-godišnje jamstvo
Bez otrovnih para ili opasnih materijala
Bez potrebe za pripremom površine, uključujući ispiranje kiselinom
Postavljaju se za samo nekoliko sati
Na njih ne utječe vlaga
Na njih ne utječu motorna ulja ili tekućine automobila
Na njih ne utječe većina kiselina i otapala, uključujući Skydrol
Na njih ne utječu sol ili magnezijev klorid
Na njih ne utječu nove ili postojeće pukotine na betonskoj podlozi
Na njih ne utječu vruće gume ili tragovi guma
Mogu lako zamijeniti bilo koji dio oštećenog poda
UV stabilizator ugrađen je u materijal i boje
Uključen je samousmjeravajući sustav za odvodnju