Komercijalne podne obloge

R-Tile rješenja za komercijalne podne obloge

R-Tile paleta komercijalnih i maloprodajnih uklopnih podnih pločica nudi izvrsnu alternativu tradicionalnim podovima u maloprodaji kao što su tepisi i vinilni pod u komadu.

R-Tile komercijalne i maloprodajne uklopne podne pločice pružaju izvrsna protuklizna svojstva što ih čini sigurnim i idealnim rješenjem za podove u užurbanim okruženjima maloprodaje.

R-Tile paleta komercijalnih podnih pločica dolazi u dvije lepeze, standardnoj i Design Collection. Obje lepeze obuhvaćaju raznolike teksture, boje i debljine.

Sve R-Tile podne pločice su CE certificirane i uspješno postavljene u velikom broju vodećih europskih komercijalnih i maloprodajnih prostora.

Excel komercijalne uklopne podne pločice imaju skriveni zakošeni spoj koji ih čini posebno pogodnima za maloprodajna okruženja.

R-Tile uklopna rješenja podnih obloga mogu se upotrijebiti za prekrivanje neravnih, vlažnih i prašnjavih podloga uz malo ili bez ikakve pripreme podloge, zbog čega su idealno rješenje za podove prodavaonica.

Završna obrada proizvoda za isprepletene pločice

Kada smo razmišljali o drugim mogućnostima podova u ovom tipu proizvoda kao što su tepih, drvo i vinil, naša prva misao je bila kako možemo iskoristiti sve prednosti tih rješenja i kombinirati ih. Također smo proučavali nedostatke i istraživali kako možemo stvoriti R-Tile kako bismo se riješili tih nedostataka. Ako uzmete ugodan osjećaj tepiha i njegovu izvrsnu zvučnu izolaciju, izgled i tvrdoću keramike i drva uz priuštivost vinila R-Tile je najbolji izdržljiv proizvod sa svim tim kombinacijama za bilo koju trgovinu ili maloprodaju.

Uzorci svih tih tipova podova uzeti su i proučavani u radnom okruženju, otkrili smo da je s vremenom očekivani životni vijek bio još jedan veliki čimbenik kupnje kupaca. Htjeli smo razviti površinu koja će biti teško nosi, ali jamči 15 godina plus životni ciklus. Uvođenjem naše nove PU površine za premazivanje koja je dodala dodatni dio uma da su naše pločice zaštićene od kemikalija i grebanja vidjeli smo zadovoljstvo kupaca i masovni rast prodaje. Ako trebate dodatne dokaze, odmah se obratite našem prodajnom timu i naručite svoje uzorke kako biste vidjeli koja će vrsta proizvoda zadovoljiti potrebe vašeg projekta.

Glavne prednosti

Galerija instalacija

Galerija zbirke dizajna

Aplikacija

Uz svestranost R-Pločica može se koristiti u nekoliko komercijalnih i maloprodajnih prostora. U nastavku smo izradili popis mogućih aplikacija koje variraju od teških potreba i područja s velikim prometom stopala.

Maloprodaji

Trgovina podovi mogu biti teško pokupiti u modernom maloprodajnom svijetu. To više nije samo o proizvodu, ali iskustvo kupca, a to uključuje vizuale i kako lijepo vaš kat izgleda i osjeća. Komercijalne podne pločice R-Tile nude niz boja i dizajna koji će zadovoljiti potrebe vašeg projekta. Ovo je dizajnirano imajući na umu buku i udobnost, PVC make up znači smanjenje buke i manje umora za ljude koji hodaju po podu.

Bolnice

Kirurška i čista proizvodnja R-Pločica olakšava čišćenje i održavanje. Raspon boja olakšava stvaranje određenih područja i označiti hodnike ili staze.

Škola

S velikom potražnjom školskih podova koji moraju raditi sa svime, od djece koja prolijevaju boju do blata, ušetaju na male noge.

Hotel

Pokrivajući sve, od barskih područja do lobija, R-Tile standard i Design Tile asortiman korišteni su za stvaranje toplog čistog izgleda na hotelskim projektima.

Auto radionica / izložbeni prostor

Koristili smo R-Pločice na stražnjoj i prednjoj strani kućnih katova za autosalone. R-Tile nudi mir o trajnosti i jednostavnom čišćenju sa svojom projektiranom površinom.

Office

Može biti teško odabrati, a mi smo koristili i naš standard i dizajn pločica raspon. Standardni asortiman možemo označiti bilo kojom od boja u našem izboru i umetnuti bilo koji logotip, s druge strane Design Tile nudi dizajnerima interijera dodir s velikim rasponom dizajna uzoraka.

Bar i restoran

Stvaranje ispravne atmosfere u baru ili restoranu može biti ključno za uspjeh. Ako svaka mješavina prehrambene atmosfere i objekata nije vrhunske kvalitete, može uzrokovati gubitak poslovanja. Naš komercijalni pod nudi onu toplu čistu završnu obradu koju bi svaki ugostiteljski prostor trebao imati. Naša jednostavna za čišćenje površine i jednostavna instalacija znače vrlo malo vremena za bilo kakvu restauraciju ili čišćenje.

Usluge prijevoza

S internetom i globalizacijom sektor prometa i dostave prolazi kroz brzo širenje. S ovim proširenjem dolazi i osigurati da prijevozni objekti mogu držati korak s visokim razinama komercijalne uporabe. Podovi R-Tile rukuju teškim teretnim vozilima i paletama bez problema.

R-Tile kolekcija dizajna – Komercijalni i maloprodajni podovi

Ovaj videozapis nudi brz i jednostavan vodič zašto biste trebali odabrati R-Tile Design Collection za svoj projekt podova.

Design Tile je revolucija u projektima širom svijeta. Budući da se R-Tile sada prodaje u više od 21 različite zemlje i raste isprepleteni labavi laički sustav usklađen s nevjerojatnim uzorcima i dizajnima privukao je globalne brendove kao što su Tesco i Aldi. Ova patentirana tehnologija kombinira jednostavnu instalaciju isprepletenog labavog laik sustava s dizajnom i estetikom luksuznog vinila kako bi ponudila nešto jedinstveno i posebno. Dizajnerska pločica nudi smanjenje vremena. Ako trebate dodatne dokaze pogledajte video.

Vodič za instalaciju

Naši komercijalni proizvodi za podove razvijeni su imajući na umu brzu i jednostavnu instalaciju. Nema prašine, glasne buke i dugih zatvaranja s R-Pločicom. Da biste imali predodžbu o tome koliko je brz, 200M2 sa samo 3 instalatera može se postići u samo 1 danu.

Saznajte sve što trebate znati o tome koliko je jednostavan R-Tile instaliran za transformaciju vašeg prostora.

Mogućnosti komercijalnog poda

Teksturirane podne obloge - Dovetail interlock
Rebraste podne obloge - Dovetail interlock
Studded podne obloge - Dovetail interlock

Brendirani podovi s logotipom

Usluga logotipa marke R-Tile stavit će savršen završni dodir na vaš projekt podova. Stvorili smo brendirane pločice za područja kao što su ulazi i do područja za najveće marke na svijetu, uključujući Air Bus i Harley Davidson. Proizvodni proces pomoću grafičkog ispisa osigurava najvišu kvalitetu, a s našim pločicama jedinstveni dovetail interlock brendirani podovi ostat će u najboljem izdanju u doglednoj budućnosti.

Dizajnirajte svoj komercijalni prostor projekta podova prema vašim potrebama.

Naši stručnjaci za sigurnosne podove pogledat će sitnije detalje vašeg projekta kako bi osigurali da su ispunjeni svi zahtjevi potrebni za vaš pod. S toliko aspekata koje treba imati na umu više nije tako lako kao najljepša boja. R-pločica je otišao na drugu razinu sa zdravstvenim i sigurnosnim zahtjevima. Moraju se uzeti u obzir točke kao što su kemikalije i strojevi. Jedna od konačnih i najvažnijih točaka koje gledamo je brendiranje i shema boja, naše podne pločice korištene su za obilježavanje područja u prostoru, kao i podudaranje u bojama robne marke kako bi održale koheziju u radnom prostoru.

Tehnička podrška

Od početka do kraja naše osoblje će raditi s našim klijentima kako bi se osiguralo njihovo iskustvo je pozitivan odraz naše tvrtke i proizvoda. Naše osoblje pomoći će u svim specijalističkim pitanjima koja uključuju sve, od programa čišćenja do korištenja težine i ocjene klizanja.