Pogledajte mišljenja naših kupaca

Ovdje ćete pronaći naše reference i mišljenja naših zadovoljnih kupaca. U slučaju da imate dodatnih pitanja, uvijek nas možete kontaktirati putem online obrasca ili porukom na info@puzzlefloor.hr.

Avto Help

Mercator Kafić

Hotel Imperial

Clean&Briliant

MR Servis

Vatrogasci Poklek nad Blanco

Primjer rješenja Avto Help, Mavčiče

Avto Help je tvrtka koja pruža autolimarske usluge i usluge servisa.

Izazov

Otprije imamo problema s podovima u svojoj radionici. Podovi otpočetka nisu bili dobro izvedeni, nisu bili izravnani, a s godinama su i popucali.

Rješenje

Puzzle podnim oblogama jednostavno smo prekrili postojeće podove a da ih nismo morali ni na koji način prethodno obraditi. Osim na nekim mjestima, gdje smo zbog prevelikog nagiba upotrijebili malo smjese za izravnavanje.

"Sad su podovi vrlo lijepi, a i mehaničarima je ugodnije raditi jer podovi nisu hladni kao betonski. Moramo ih zaštititi jedino tijekom varenja."
Igor Zupanc
Vlasnik radionice

Primjer rješenja za Clean&Briliant, Maribor

Tvrtka Clean&Briliant bavi se unutarnjim i vanjskim čišćenjem te poliranjem automobila.

Izazov

Godinama su preko betona imali samo zeleni tepih koji se na rubovima savijao, a osim toga morali su ga jedanput do dvaput na godinu mijenjati jer bi im se poderao. Tražili su neku odgovarajuću zamjenu za tepih.

Rješenje

Kad su vidjeli Swisstrax podne obloge, najprije su bili malo skeptični, ali sad su vrlo zadovoljni. Osim što su funkcionalni, odgovara im i njihov atraktivan izgled.

„Iznenađeni smo kako se jednostavno i brzo postavljaju. Reakcije naših klijenata na završni izgled samo su pozitivne.“
Klaudija Prosenjak
Designer

Primjer rješenja MKC Math d.o.o., Šmartno pri Litiji

Tvrtka MKC Math d.o.o. bavi se obradom metala CNC strojevima.

Izazov

Nedavno su se preselili u novu zgradu, preseljenje je trajalo samo nekoliko dana i trebale su im podne obloge koje se brzo postavljaju i koje se mogu odmah upotrebljavati.

Rješenje

Ekipa tvrtke Sestavi tla postavila im je R-Tile puzzle podne obloge tijekom novogodišnjih praznika, nakon čega su samo montirali CNC strojeve i nakon Nove godine počeli s radom.

„R-Tile podne obloge doista nam se sviđaju jer su radnici u proizvodnji zapravo manje umorni zato što R-Tile obloge u sebi imaju neku mekoću. Osim toga, zimi ne zrače hladnoću. Ako nam na pod padne neki alat ili bušilica, pod se neće oštetiti, a neće se uništiti ni bušilica.“
Darko Zgonc
Voditelj proizvodnje

Primjer rješenja za kafić ispred Mercatora, Kisovec

Izazov

Na parkiralištu su željeli napraviti kutak za terasu kafića.

Rješenje

U nekoliko sati postavili smo Swisstrax podne obloge i postigli lijep izgled i praktične podne obloge za kafić.

Primjer rješenja za tvrtku MR Servis d.o.o., Hrvatska

Servis mobilnih telefona

Izazov

U vrlo kratkom roku morali smo se preseliti na novu lokaciju gdje smo postojeće prostorije s keramikom morali pretvoriti u radno okružje koje odgovara ESD zahtjevima.

Rješenje

Tvrtka Sestavi tla u jednom nam je danu postavila ESD podne obloge preko keramičkih pločica. Sljedeći smo dan mogli početi s radom u novim prostorijama.

"Tvrtka PuzzleFloor u jednom nam je danu postavila ESD podne obloge preko keramičkih pločica. Sljedeći smo dan mogli početi s radom u novim prostorijama."
Žan Pranić
Voditelj odjela za održavanje

Primjer rješenja za GOODTIMERS, Maribor

Salon oldtimera

Izazov

U prostoru u koji smo preselili mehaničku radionicu željeli smo imati podne obloge umjesto golog betona.

Rješenje

R-Tile puzzle podne obloge E500/7 u grafitnoj i svjetlosivoj boji.

"U prostoru u koji smo preselili mehaničku radionicu željeli smo imati podne obloge umjesto golog betona."
Andrej Zupan
Direktor

Hotel Imperial, Vodice, Hrvatska

Izazov

Trebalo je obnoviti hotelsku terasu i jako nam se žurilo.

Rješenje

Upotrijebili smo Swisstrax za terase, montaža je obavljena u samo jednom danu, a izgled terase vrlo je atraktivan. Uopće nije bilo potrebno uklanjati staru keramiku.
"Upotrijebili smo Swisstrax za terase, montaža je obavljena u samo jednom danu, a izgled terase vrlo je atraktivan. Uopće nije bilo potrebno uklanjati staru keramiku."
Ivica Šopek
Voditelj odjela za održavanje

Primjer rješenja: vatrogasci iz naselja Poklek nad Blanco

Izazov

U povodu 50. obljetnice društva željeli su obnoviti garažu društva.

Rješenje

Odabrali su R-Tile 7 mm, grafit.

"Izvrsno rješenje za nas, već smo dugo u planu imali sanaciju podova, ali dosad nismo našli ništa pogodnije od R-Tile puzzle podnih obloga."
Gregor Mirt
Predsjednik DVD-a Poklek nad Blanco

Frizerski salon Tina, Britof

Izazov

Obnova frizerskog salona.

Rješenje

Podne obloge R-Tile pokazale su se kao brzo i jednostavno rješenje za podove, pri čemu je najveća prednost za korisnike to što smo zbog mekoće puzzle ploča nakon cijelog dana rada manje umorni nego prije kad smo imali keramičke pločice.

„Kao frizerka cijeli sam dan na nogama, a zahvaljujući podnim oblogama R-Tile puzzle manje sam umorna nego što sam bila kad smo na podu imali keramiku.“
Tina
Vlasnica salona

Streljačko društvo, Škofja Loka

Izazov

Pronaći odgovarajuće podne obloge za streljanu.

Rješenje

Svjetlosive ploče R-Tile sa žutim obrubima.

„Nakon obnove svoje dvorane željeli smo na podu imati nešto što bi nam pružalo vizualno odvojen prostor za strijelce, a istodobno udobnu podlogu dok su strijelci u položaju za gađanje. Nova podloga R-Tile zapravo im je vrlo udobno rješenje jer nije premekana ni pretvrda. Baš kako treba.“
Aleksandar H.
Predsjednik društva