Podne obloge za tvornice

R-Tile tvorničke uklopne podne pločice razvijene su kako bi zadovoljavale zahtjeve modernih tvorničkih podnih okruženja zbog čega su savršeno rješenje za podove bilo koje tvornice ili skladišta.

R-Tile podne obloge za tvornice nude robusno i izdržljivo rješenje za podove koje je posebno osmišljeno za područja gdje se upotrebljavaju skladišni regali, paletari i viličari.

Tvorničke uklopne podne pločice su loose lay, odnosno postavljaju se bez potrebe za ljepilom i nude izvrsna protuklizna svojstva i otpornost na udarce što ih čini sigurnim i idealnim rješenjem za podove u užurbanim radnim okruženjima.

R-Tile podne pločice za tvornice i skladišta dostupne su u raznim bojama i međusobno su zamjenjive što omogućuje kreiranje staza za hodanje i demarkacijskih područja.

Sve R-Tile podne obloge za tvornice i skladišta su CE certificirane i uspješno postavljene u mnogim vodećim europskim objektima za proizvodnju i inženjering.

Paleta barv

Debela robusna površina

R-Tile je dizajniran s jakom i robusnom površinom s vodećom industrijom dovetail interlock za dodatni mir. R-Tek in-house istraživački i razvojni tim uzeo je u obzir sve čimbenike koji će trebati industrijskom okruženju s visokim prometom i proizveo naše tvorničke podove.

Vozila i težina

Teška vozila i viličari glavni su čimbenik koji treba imati na umu pri odabiru podova za vašu tvornicu. S velikim kamionima koji dostavljaju kontejnere i palete po satu potreba za izdržljivim i snažnim rješenjem podova postala je još istaknutija u tvorničkim i skladišnim okruženjima. 

Ocjena proklizaja

Ocjena klizanja danas je masivni element u zdravlju i sigurnosti sa zahtjevnijim radnim okruženjima. Veći promet stopala znači da podovi moraju biti dizajnirani i proizvedeni kako bi se to riješilo i izbjeglo ozljede pod svakom cijenom. R-Tile nudi standardnu ocjenu industrije sa svim tehničkim certifikatima kako bi se osiguralo da tvrtke imaju mir.

Kvaliteta

Kvaliteta i sigurnost s proizvodom dizajniranim i proizvedenim u Velikoj Britaniji. R-Tek su ISO9001 certificirani s kontrolom kvalitete provedenom na svakoj pločici koja napušta tvornicu i stoga slijedi gotovo 100% ocjena kvalitete kod svih naših kupaca i osiguravamo da nema kašnjenja u isporuci i kvalitetnoj instalaciji svaki put.

Glavne prednosti

Galerija instalacija

Opcije tvorničkih podova

Teksturirane podne obloge - Dovetail interlock
Rebraste podne obloge - Dovetail interlock
Studded podne obloge - Dovetail interlock