Podne obloge u maloprodaji

R-Tile paleta komercijalnih i maloprodajnih uklopnih podnih pločica nudi izvrsnu alternativu tradicionalnim podovima u maloprodaji kao što su tepisi i vinilni pod u komadu.

R-Tile komercijalne i maloprodajne uklopne podne pločice imaju izvrsna protuklizna svojstva što ih čini sigurnim i idealnim rješenjem za podove u užurbanim okruženjima maloprodaje.

R-Tile paleta komercijalnih podnih pločica dolazi u dvije lepeze, standardnoj i Design Collection. Obje lepeze obuhvaćaju raznolike teksture, boje i debljine.

Sve R-Tile podne pločice su CE certificirane i uspješno postavljene u velikom broju vodećih europskih komercijalnih i maloprodajnih prostora.

Excel komercijalne uklopne podne pločice imaju skriveni zakošeni spoj koji ih čini posebno pogodnima za maloprodajna okruženja.

R-Tile uklopna rješenja podnih obloga mogu se upotrijebiti za prekrivanje neravnih, vlažnih i prašnjavih podloga uz malo ili bez ikakve pripreme podloge.

Otpor klizanja

Ocjena klizanja danas je masivni element u zdravlju i sigurnosti sa zahtjevnijim radnim okruženjima. Veći promet stopala znači da podovi moraju biti dizajnirani i proizvedeni kako bi se to riješilo i izbjeglo ozljede pod svakom cijenom. R-Tile nudi standardnu ocjenu industrije sa svim tehničkim certifikatima kako bi se osiguralo da tvrtke imaju mir.

Trajnost

R-Tile je dizajniran s jakom i robusnom površinom s vodećom industrijom dovetail interlock za dodatni mir. R-Tek in-house istraživački i razvojni tim uzeo je u obzir sve čimbenike koji će trebati industrijskom okruženju s visokim prometom i proizveo naše tvorničke podove.

Jednostavna instalacija i čišćenje

Naši komercijalni proizvodi za podove razvijeni su imajući na umu brzu i jednostavnu instalaciju. Nema prašine, glasne buke i dugih zatvaranja s R-Pločicom. Da biste imali predodžbu o tome koliko je brz, 200M2 sa samo 3 instalatera može se postići u samo 1 danu.

Glavne prednosti

Zašto odabrati podnu oblogu Design Collection za svoj projekt maloprodajnih podnih obloga

Galerija instalacija

Kamena

Drvo

Kamena

Drvo