O nama

Naporno radimo na osnovnim ključnim elementima kako bismo osigurali opstanak na vrhu. Pa budimo sigurni da se o nama dobro razgovara. Zašto su naše podne obloge slagalice izuzetne? Provjerite više o nama:

Osvajanje nagrada

Nakon nominacija i osvajanja mnogobrojnih nagrada naš naporan rad urodio je plodom. Naš je cilj uvijek izvrsnost i po tome smo poznati.

Naporan rad

Vjerujemo da ne postoji zamjena za naporan rad, a naša je radna snaga koja se neprestano povećava ključni primjer te filozofije. Kako raste naša tvrtka, tako raste i naša osposobljena radna snaga.

Vođenje projekata

Prodajno osoblje i voditelji projekata R-Teka rade s našim klijentima diljem svijeta kako bi osigurali da je svaki posao završen u skladu s najvišom kvalitetom naših kvalitetnih proizvoda.

Ekološki certifikati

Svi materijali koji se upotrebljavaju za proizvodnju palete proizvoda R-Tile sukladni su uredbi REACH. Paleta proizvoda R-Tile ocijenjena je ocjenom A+ prema normama BREEM. R-Tek također radi strogo prema ekološkim standardima ISO 14001-2004 pri čemu se 100 % otpada reciklira i uključuje sve odbačene pločice itd. koje se granuliraju i ponovo obrađuju u proizvodnji novih crnih pločica.

Istraživanje i dizajn

R-Tek se ne specijalizira samo za proizvodnju palete proizvoda R-Tile nego ima i snažan tim za istraživanje i dizajn koji je razvio više inovativnih novih proizvoda za uključivanje tvrtkinih robusnijih uklopnih pločica sa spojem tipa "lastin rep" uz vodeće pločice na tržištu, pločice s uzorkom škriljevca, i noviji patentirani dizajn pločica koji je revolucionarni novi proizvod na tržištu.

Kvaliteta

R-tek posluje prema normama ISO 9001 i izgradio je reputaciju isporuke visokokvalitetnih proizvoda uz podršku izvrsne distribucijske mreže koja je tvrtki omogućila da postane europski tržišni lider za uklopne podne pločice. Svi proizvodi proizvode se u skladu s CE 14041:2004, a paleta proizvoda certificirana je te zadovoljava sve relevantne norme UK-a i europske norme.

Istraživanje i razvoj

Naše ulaganje u naš tim za istraživanje i razvoj umnogome nam se isplatilo. Bilo bi lako opustiti se i diviti našem izvrsnom proizvodu, no zašto ne nastaviti dalje i učiniti ga još boljim!

Globalna prodaja

Lepeze proizvoda R-Tile upotrebljavaju se svagdje, od Australije do Južne Amerike. Surađujemo s arhitektima, tvrtkama za opremanje prodavaonica i predstavnicima velikih robnih marki kako bismo pomogli da R-Tile dovedemo na globalno tržište.

Tehnologija

Tehnologiju vidimo kao budućnost i uvijek nastojimo osigurati da imamo najnovija postignuća koja mogu pomoći u izgradnji R-Teka u još bolju tvrtku.