Podne obloge za teretane

R-Tile paleta uklopnih podnih pločica za teretane savršeno je rješenje podnih obloga za sve fitnes-centre ili kućne teretane. Kombinacija profesionalnog završnog sloja u deset jarkih i živih boja s protukliznom površinom ujedno je topla i meka pod nogama.

R-Tile rješenje podnih obloga za teretane jednostavno se postavlja i može se upotrijebiti za prekrivanje neravnih, vlažnih i prašnjavih podloga uz malo ili bez ikakve pripreme podloge.

R-Tile podne pločice debljine 7 mm dizajnirane su tako da podnose pritiske teške opreme za vježbanje i otporne su na udarce kako bi mogle izdržati padove teških utega. Pogodne su kao podne obloge za kućne teretane ili komercijalne prostore.

Paleta barv

Teški utezi i strojevi

Kada je projektiran naš isprepleteni sustav podova za teretanu dizajniran je da izdrži najteže utege, uključujući velike teretane i slobodne utege.

Gdje neki podovi mogu oštetiti ili treba zamijeniti naš sustav podova u teretani nudi mir u kvaliteti i snazi. Područja visokog prometa kao što su kardio staze također nisu problem s njegovim tvrdim kvalitetama nošenja.

Svestranost

Antislip i trajnost naših isprepletenih teretana pločice čine ih savršenim za bilo koju kućnu teretanu. Isprepleteni sustav dizajniran je za jednostavnu instalaciju i još lakše održavanje. Naš specijalistički prodajni tim osposobljen je za sve specifikacije i potrebe koje će naša podnamorija ponuditi našim klijentima. Možemo odgovoriti na sve iz toga koju rutinu čišćenja i kemikalije treba koristiti? Da li je podnici otporni na udarce za teškaše? (Da).

Jednostavna instalacija i održavanje

Kada netko zamišlja komercijalnu teretanu mislimo brzo tempom, zauzet i svijetao, posljednja stvar koju bilo teretana treba je zastoj za instalaciju poda. R-Tile nudi rješenje za podne pločice u teretani koje se čak mogu instalirati dok je teretana uživo. Podovi se mogu raditi dio po dio bez ometanja prašine i glasnih strojeva. S teretanom ispod 200 M2 pomoću tri profesionalna instalatera teretana bi mogla biti gotova u jednom danu.

Zvučna izolacija

Za nas je ovo glavna točka za bilo koji pod u teretani, nitko ne želi čuti prasak utega koji udara u pod ili odjek glazbe koja udara s pogrešnog kata. Naše pločice za podove u teretani nude mir na obje ove točke. Tekstura i debljina R-Pločica znače da je amortizer za sve utege ili klase koje se mogu provesti. Kao i to naša teretana podne pločice nude zvučnu izolaciju što znači bolju akustiku za bilo teretanu svira glazbu za atmosferu, čini se kao manja točka, ali masivan faktor u stvaranju ispravne atmosfere.

Glavne prednosti

Aplikacija

Pogledajte našu instalaciju i galeriju aplikacija kako biste imali predodžbu o izgledu i sposobnosti podova R-Tile Gym.

Galerija instalacija

Opcije podova za teretane

Teksturirane podne obloge - Dovetail interlock
Rebraste podne obloge - Dovetail interlock
Studded podne obloge - Dovetail interlock